100% Zekerheid kan je nooit geven of een bultje gevaarlijk is of niet. Er zijn een aantal kenmerken die een goede indicatie geven. In deze video twee dingen die je zelf kunt doen in voorbereiding op een bezoek aan je dierenarts.

Het is mijn missie om hondenbezitters meer als dierenarts te laten kijken naar hun hond. Veel goed-bedoelende-hondenbaasjes maken onbewust essentiële fouten. Dit is niet alleen vervelend voor de hond, maar leidt ook tot meer dierenartsbezoeken die dus voorkomen hadden kunnen worden. Naar mijn idee is zo’n 30% van de dierenarts bezoeken te voorkomen als baasjes meer kennis hebben over wanneer ze naar de dierenarts moeten gaan, en wanneer ze zelf een klein onderzoek kunnen doen.
In deze video leer ik je een onderzoek wat je zelf kunt doen bij je hond. IN 1 MINUUT!... Zodat je minder vaak naar je dierenarts hoeft te gaan. Een dierenarts bezoek kost veel geld en veel dieren vinden het eng bij de dierenarts. Dierenartsen vinden het fijn als problemen voorkomen worden, dit kan als baasjes meer kennis over ziekten en verzorging hebben.

Het is mijn missie om hondenbezitters meer kennis te geven over hun hond. Vaak stopt de kennis over hun hond na een hondentraining en adviezen van andere baasjes en vrienden. Veel van deze kennis en adviezen zijn achterhaald of kloppen niet. Mijn missie is dus meer baasjes echte kennis te geven over hun hond, zodat ze hun hond beter verzorgen.

Uiteindelijk is het mijn doel dat jij heerlijk kan spelen en genieten met jouw hond, ipv dat jullie onnodig en gespannen in de wachtruimte van een dierenarts zitten.

PS Als je iemand kent voor wie dit bericht interessant is. Stuur deze mail dan door, dat vind ik juist leuk!

PS Vaak weten hondenbezitters niet hoe je een hond echt goed moet verzorgen. Na de puppy cursus zijn ze afhankelijk van hun eigen algemene kennis en adviezen van vrienden.
Door dit gebrek aan kennis gaan baasjes naar de dierenarts als dit niet nodig is, zo’n 30% van de dierenartsbezoeken kan voorkomen worden
30%!!!! Als baasjes als een dierenarts leren kijken naar hun hond scheelt dit een hoop stress bij honden, scheelt het de kosten bij je dierenarts, en hebben dierenartsen meer tijd hebben voor écht belangrijke patiënten.

Ik wens je nog heel lang heel veel plezier met je hond.