Ik ben vaak in het buitenland actief als vrijwilliger. Dan help ik straathonden in het buitenland.
Daar heb ik je nog weinig over verteld. Ik reis als dierenarts dan naar een arm land zoals Thailand, waar zwerfhondjes het heel zwaar hebben. Er zijn lokale stichtingen die bekend maken dat er een gratis dierenarts uit Nederland komt. De lokale bevolking die zelf weinig middelen hebben, komen dan naar mij toe met hun hond of met de zwerfhond uit de buurt.
Ik controleer ze en help ze waar ik kan.
Daarnaast steriliseer ik alle hondjes die langskomen om het lokale probleem van over populatie tegen te gaan.
En ook op straat help ik de honden die ik tegenkom. Ik zal je binnenkort eens de video sturen die ik maakte over hoe ik wat van mijn lippenbalsem gebruik om een heel zielig straathondje met een ontstoken piemel….afijn. De video zal meer duidelijkheid bieden haha.

Nogmaals, ik doe dit zonder dat ik daarvoor vergoed word en dat doe ik al jaren met veel plezier. Een passie mag geld kosten toch?

Voor mij is het verkopen van mijn online cursussen een manier om mede dit werk te financieren, dus indirect maak jij dit ook mogelijk!
Deze Piets introductie aanbieding duurt nog tot vrijdag 20 uur.

2 voor de prijs van 1.

Piet's Introductie actie

Groet,

Piet Hellemans, dierenarts en presentator.

p.s. Gijs kijkt me aan. We gaan geloof ik weer wandelen. Ik ben heel benieuwd als ik straks terugkom of we nog meer programma’s hebben verkocht. 🙂