Wie wil er pijnlijke gewrichten, dat iedere stap pijn doet?

Niemand toch?

Toch lopen we vaak te lang door met hondjes die last van artrose hebben, zonder actie te ondernemen. Of half actie te ondernemen, dat is doen wat iemand zegt die er niet voor geleerd heeft, een goed bedoelt advies opvolgen dus.
Ga serieus om met dit probleem;
Wat te doen tegen artrose nog voor dat dit optreedt?
Want…

Veel bezitters van hondjes weten niet half hoe pijnlijk artrose voor hun hond is..
Wat weet jij van de pijn van artrose?

Bewustwording van PIJN bij dieren, vind ik erg belangrijk. Pijn-vrij zijn is geen verwennerij voor je dier, maar het is noodzaak. Vandaar dat ik deze video heb gemaakt. Het is belangrijk dat je deze video van een paar minuten kijkt…

Dus

Honden worden overbelast of meegesleurd. Dit is een belangrijke mail.

Ouderdom komt met gebreken. De meest voorkomende ouderdomskwaal bij hondjes is artrose. In deze video, leg ik uit hoe ik als dierenarts beoordeel of een hondje artrose heeft. Het is fijn om dit in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken, zodat jij je senior hondje meer comfort kan bieden op een manier die hem echt ondersteunt. Want artrose is een pijnlijk proces en veel honden worden (net als mensen) chagrijnig van pijn. Bekijk deze video van een paar minuutjes om je hond langer gezond en fit te houden. Klik hier voor de video.

PS Het belangrijk om bij artrose er op tijd bij te zijn, zodat je de bewegings- en belastingpatronen kunt aanpassen aan je hond.

Fijne dag,

Piet Hellemans - Dierenarts