In mijn EHBO cursus, geef ik levensreddende tips, die het leven van jouw hond kunnen verbeteren en zelfs kunnen redden als dat nodig is. In deze video geef ik alvast een kleine en simpele tip…

Als dierenarts hoop ik dat hondenbaasjes dit weten. Hierdoor kunnen dierenartsen bij noodsituaties beter en sneller werken. Deze video is erg belangrijk. Weet je wat je moet doen als er iets met je hond gebeurt? Helaas zijn er maar heel weinig mensen die de moeite nemen om een EHBO-cursus voor honden te doen. Dus weet niemand wat er nodig is of wat er gedaan moet worden, bij een ongeluk… .

PS Ik vind het eigenlijk plicht voor hondenbezitters om deze video bekijken…. Weet jij wat je moet doen als jouw hond iets in z’n keel heeft en je kan het er niet uitpakken met je vingers en hij begint steeds slechter te ademen? EHBO voor honden is belangrijk. Bekijk die video.

Fijne dag,

Dierenarts Piet