Als dierenarts ken ik zo veel scenario’s waar het mis kan gaan met je hond en wat je dan moet doen om goede eerste hulp te verlenen. Helaas weten hondenbezitters vaak niet wat ze moeten doen als er een ongeluk met hun hond gebeurd is. Schuldgevoelens en ruzies kunnen het resultaat zijn als het niet gelukt is om een hond te redden. Met extra kennis en kunde lukt het hopelijk wel om jouw hond te redden als het nodig is…

Je hond door een ongeluk verliezen gun je niemand. Maar stel je voor dat er een ernstig ongeluk met je hond gebeurd is, hoe kom je dan zo optimaal voorbereid bij de dierenarts aan? Wat gaat zoveel kostbare tijd schelen, dat de kans op overleven van jouw hondje groter wordt? In deze video ga je misschien wel levens reddende dingen leren voor jouw hond. Want als je doet wat ik hier uitleg, zal jij jezelf nooit schuldig voelen over als er iets mis gaat na een ongeluk met jouw hond en heb je gedaan wat je kon.

PS Deze en andere belangrijke levensreddende tips vind je in de EHBO cursus. Ben jij bereid te investeren in jezelf? Zodat, als je hond jou écht nodig heeft, dat je er voor hem of haar bent.

Fijne dag,

Piet Hellemans - Dierenarts